Zahvala organizatora Food Revolution Day-a – velike gastro manifestacije u Malinskoj

Prenosimo e-mail od Sabine Barbiš, ambasadorice pokreta Food Revolution Jamie Olivera te inicijatorice i organizatorice festivala zdrave prehrane Food Revolution Day-a, iako ga kao redakcija redovito prati navedeno događanje nismo primili:

Dragi svi,

Food Revolution Day 2018 prošao je vrlo uspješno! Podijelili smo minimalno 550 besplatnih obroka i 60 kg veganskog sladoleda bez šećera.

Predavanja su bila iznimno dobro posjećena, uz pohvalnu zainteresiranost i aktivnost publike. Upoznali ste renomirane hrvatske proizvođače zdrave hrane na našem mini eko sajmu i navečer zaplesali na rockabilly.

Hvala svima koji su došli i time uljepšali naš dan “Revolucije u prehrani”, a posebno hvala našim sponzorima, bez kojih ne bi bilo ništa moguće: Philips, Gelati d’Oro, Tvornica zdrave hrane, Žuvela d.o.o., Mesnica Jerković, Karlić Tartufi, Klara Marić Kanfanar, La Tortilla, Priroda&društvo Zagreb, Enzita.hr, Veli’s, TO Ivić, Maravić d.o.o., P&B Hortikultura, Kliconoša, Volim ljuto, People2people, JGL, EKO Janko, OPG Knežević, Hotel Malin, Konoba Nino, Kavana Beleca, Villa Margaret, Bistro Bukarica, UO Jeger, PG Šantek, Frajona d.o.o., Vinarija Šipun, Zmajska pivovara, Prizma dizajn studio, Koprivagraf, paper world, dboki Sound & Light, Mario Bradarić Photography, Taxi Barbiš, Krk Moto, Arriva.

Hvala medijskim pokroviteljima: Radio Otok Krk, Portal otok-krk.org, morski.hr.

Također, ovim se putem zahvaljujem:
– mastechefovima i kuharima: Časlav Matijević, Ratko Iveković, Ante Martić, Lana Ožbolt, Marko Kranželić Martino Kovačić Zanelli i Emil Vlaisavljeić;

– predavačima: Vladimir Rimac, mag.sanit.ing., Dalibor Petrinić, osobni trener, Ivana Maričić, mag.sanit.ing. Nina Velnić, Bacc.ing.techn.aliment., Andrea Bukša,univ.bacc.sanit.ing., Filip Petrović, univ. bacc. biotechn. et pharm. inv., Anamarija Švagelj, mag. nutr., Ana Ilić, mag. nutr., Paula Bogović, psihologinja i dr. sc. Silvija Zec Sambol, dr.med;

– izlagačima mini sajma eko hrane: Sirova hrana by Mihaela Brijak Devescovi, Enzita.hr, Tvornica zdrave hrane, Veli’s, First in the raw, People2people, Eko Janko, OPG Šmid, OPG Sokić, OPG Knežević;

– volonterima: Irena Šimić, Matija Šimić, Mario Mihaljević, Laura Ljubić, Antonela Bajčić, Maria Elena Brusić, Andrea Bilički, Maja Vitković, Ante Erstić, Marta Matić, Antonio Barjaktarić, Dominik Barjaktarić, Ivan Rošić, Ivan Depikolozvane, Ivan Bogović, Nina Velnić, Boris Dumenčić, Sandra Zubčić, Ivan Nino Jeličić, Marino Toić, Dino Buljat, Kristina Manzoni, Neli Nežić, Blanka Petrić i Tomislav Škvorić
Posebno hvala načelniku Općine Malinska-Dubašnica Robertu Antonu Kraljiću, pročelniku Bernardu Cveliću, gospođi Nataši Badurina, Nikoli Parčiću, Danijelu Kuharu, Milovanu Kirinčiću, Krunoslavu Kauriću, Vjeranu Piršiću, Kristijanu Vasiliću, Luki Crkvenčiću, Andrei Maračić, Moniki Matić, Davidu Mrakovčiću, Lei Baljak, Branku Judu, Ivi Vorkapić, Jovani Čutul, Martini Frka Milotić, Ivi Znaor, Slavici Peloza, Danijeli Mičetić, Antoniji Pavlović, osoblju restorana Noštromo i Riva, King’s Caffeu Malinska te bendu Good Rockin’ Daddies.
Organizatori i partneri projekta su Food Revolution Otok Krk, Udruga Termen Malinska, Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Turistička zajednica Općine Malinska–Dubašnica, Općina Malinska–Dubašnica i Dom zdravlja Primorsko–goranske županije

Pratite nas i dalje!

Sabina Barbiš

Povezane teme