STK Malinska – Dubašnica u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – zapad (ž)

Ženska ekipa STK Malinska – Dubašnica se ove sezone po prvi put u povijesti natječe u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – zapad.

Prva utakmica odigrat će se u sportskoj dvorani krčke osnovne škole „Fran Krsto Frankopan“ u subotu, 7. listopada 2017. s početkom u 14,00 sati. Naše djevojke odmjerit će stolnotenisko umijeće s predstavnicama kluba STK Urania iz Baške Vode.DOBRODOŠLI!

Izvor: otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.