Otvorena vrata dječjeg vrtića

Otvorena vrata dječjeg vrtića

Vrtić u Malinskoj svoja je vrata otvorio predstavom za djecu i roditelje „Neobični cvijet“ u izvedbi djece i odgojiteljica. U suradnji s Nedeljkom Vučetićem i TZ Općine Malinska- Dubašnica u centru Malinske sadili smo cvijeće, a pridružili su nam se direktor Toni Kraljić i komunalni djelatnik. Općina nas je počastila krafnama i sokovima te im se od srca zahvaljujemo. Komunalno društvo pomoglo nam je pripremiti vrtićki povrtnjak i vrtove za sadnju povrća i cvijeća, a roditelji su doprinijeli donošenjem vrtnog alata.

U sklopu aktivnosti „Jedemo zdravo“ djeca su od voća i zobenih pahuljica izrađivala voćne ražnjiće, sokove, smoothije i kekse koje su posjetitelji mogli degustirati.

Uz dijeljenje eko letaka prošetali smo do plaže u Malinskoj, ali zbog loših vremenskih uvjeta nismo mogli provesti eko akciju čišćenja plaže „Plavu čistku“.

Zahvaljujemo roditeljima koji su nam se pridružili te lokalnoj zajednici koja nas već tradicionalno podržava u raznim aktivnostima. Posebna zahvala načelniku Robertu A. Kraljiću što nam se pridružio u šetnji, a također i za kontinuiranu podršku u radu.

Zadovoljni smo atmosferom, aktivnostima i brojnim posjetiteljima te se nadamo da će se isto ponoviti i sljedeće pedagoške godine otprilike u isto vrijeme, ali na drugom mjestu- u novom vrtiću.


tov malinska 1 tov malinska 2 tov malinska 3 tov malinska 4 tov malinska 5 tov malinska 6


Izvor: Dječji vrtić Katarina Frankopan, Krk, Dječji vrtić Malinska – Dubašnica

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA