Besplatna obuka za neplivače

Gradsko društvo Crvenog križa Krk provodi BESPLATNU OBUKU ZA NEPLIVAČE namijenjenu djeci PREDŠKOLSKOG UZRASTA (5-7 GOD.). Djeca se tijekom programa, u trajanju od 10 SATI, oslobađaju straha od vode, uče se osnovama tehnike plivanja, vježbama disanja kod plivanja i to sve kroz igru. Djeca su osigurana, a s njima će u skupinama raditi za to školovani treneri – profesori kineziologije.


Obuka će biti organizirana prema mjestu stanovanja djece i dogovoru sa roditeljima od PONEDJELJKA DO PETKA u vremenu od 9:00-11:00 ili 17:00 -19:00 sati.


Sve informacije i prijave možete dobiti svakim radnim danom od 09:00-14:00 sati na broj telefona 051/221-094

GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA KRK

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.