Čitaj knjigu u Malinskoj 02. lipnja 2017. g. (Pergul)

Dragi naši,

ovom Vas prilikom pozivamo na ugodno književno druženje s dvjema autoricama koje žive knjige i lijepu pisanu riječ. Riječ je o autorici najpopularnije stranice i bloga o knjigama “Čitaj knjigu” blogerici Alis Pečarić Marić, te književnici i publicistici, autorici knjige “J..e li vas ego” i “Knjiga za Divlju ženu”, Ingrid Divković.

Nakon književnih promocija diljem Hrvatske, Alis i Ingrid napokon dolaze u prelijepu Malinsku na otok Krk predstaviti svoj rad, u divni ambijent restorana Pergul, 2. lipnja 2017. s početkom u 20 sati.

I dok Alis uživa u čitanju, u mirisu knjiga, u lijepim mjestima za čitanje, u darivanju i udomljavanju, te osobito u pisanju osobnih preporuka/recenzija na mnoge pročitane knjige, Ingrid uživa u zapisivanju vlastitih misli, u stvaranju i dijeljenju, i naposljetku u pronalasku inspiracije u svemu što je okružuje.

Po svemu sudeći, Malinska će u petak 2. lipnja biti mjesto pozitivnih vibracija, mjesto gdje će se okupiti ljudi koji vole knjige i sve ono što ima veze s knjigama.

Do petka, i zajedničkog druženja puno vas pozdravljaju Vaše,

Alis & Ingrid

Povezane teme