Preregulacija prometovanja vozila i pješaka u ulicama Portić – Obala – Lina Bolmarčića – Dubašljanska

Za vrijeme izvođenja radova na uređenju novog trga u Malinskoj, na snazi je novi prometni režim. Narednih tjedana promet će se odvijati jednosmjernim tokom na potezu Portić – Obala – Ulica Lina Bolmarčića – Dubašljanska, a obuhvatit će i kretanje pješaka u zoni u kojoj se izvode radovi. Posebne mogućnosti kretanja vozilima bit će omogućene stanarima nekoliko okolnih ulica, uključujući i ulice Lina Bolmarčića i Obale, dok će u zoni u neposrednoj blizini gradilišta prometovanje morati biti u potpunosti onemogućeno.

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.