U Malinskoj održan 2. otvoreni turnir Primorsko – goranske županije u stolnom tenisu

U Malinskoj je 19. veljače 2017. godine održano 2. otvoreno natjecanje Stolno teniskog saveza  Primorsko – goranske županije u organizaciji Stolno teniskog kluba Malinska – Dubašnica. S njihovog portala prenosimo vijest o održanom turniru i ostvarenom uspjehu naših natjecatelja. Čestitamo.


Nastupilo je 56 natjecatelja i natjecateljica. Natjecali su se u šest kategorija: najmlađi kadeti, najmlađe kadetkinje, mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti i juniori.

Nastupilo je 20 naših članova od kojih je za njih sedmero ovo bilo prvo natjecanje uopće. Moramo pohvaliti u prvom redu ponašanje i trud svih njih, te se nadamo se da će im ovo biti još jedan poticaj za treniranje.

Naši su članovi osvojili sedam medalja od čega 1 zlato, 1 srebro i 5 bronci. Najusješniji je bio Patrik Vida koji je pobjedio u kategoriji mlađih kadeta. U istoj kategoriji treće mjesto je osvojio Adrian Šantić. Kod juniora srebro je uzeo Leonardo Šplehar. Kod najmlađih natjecatelja bronce su osvojili Dominik Lesica za dječake i Julija Brusić za djevočice.  U kategoriji mlađih kadetkinja 3. mjesto su podjelile naše Adna Bajramović i Petra Pupovac.

Čestitke svima!


FOTOGALERIJA:


Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.