Stručno savjetovanje za poduzetnike o mogućnostima kreditiranja

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na mob. 095/858-8231 ili mail: mailto:jovana@kvarnerski-otoci.hr.


Obavještavamo sve zainteresirane da će 13. veljače 2017. godine, HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji s LAG-om Kvarnerski otoci i Udruženjem obrtnika otoka Krka organizirati individualne razgovore poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović koji će se održati u prostorijama zgrade Ponikve, Vršanska 14 u Krku.

izvor: otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.