Dani piva u Malinskoj

U petak 12.  i subotu 13. kolovoza 2016. s početkom u 19 sati, Malinska širi svoju craft beer ponudu i poziva vas na prvi MALINSKA CRAFT BEER FEST! Na ovom malom festivalu će se predstaviti piva domaćih pivovara, pa ćete tako imati priliku uživati u pivima Zmajske pivovare, Križevačke pivovare, Pivovare Ličanka te Daruvarske pivovare.

Svi ljubitelji dobrog piva će moći isprobati popularno Zmajsko Pale ale kao i novo pšenično pivo Zmajske pivovare pod nazivom Hoppy Wheat, dok će iz Križevaca stići čak 3 vrste piva: Križevačko Svijetlo, Križevačko Tamno i Križevačka Šenka. Iz Pivovare Ličanka u ponudi će se naći klasici Velebitsko svijetlo i Velebitsko tamno, a iz Daruvarske stižu Staročeško crveno i Staročeško desetka te 5th element kraljica: ABA – american blonde ale.

Prvog dana festivala, u petak 12.8.2016. publiku će zabavljati pop/rock SuperCover Band – bend sastavljen od redom vrsnih glazbenika potkovanih znanjem i iskustvom koje su do sada stjecali u nebrojeno različitih kombinacija, glazbenih događanja i manifestacija, do etabliranih hrv. bandova (Hladno pivo, Marko Tolja, Gustafi…) s kojima su surađivali. Biti će tu na repertoaru i dobrih starih rock bendova kao AC/DC, Whitesnake, Bijelo Dugme, Parni Valjak kao i izvođača poput Bruno Marsa, Lenny Kravitza, Kings of Leon, Michael Jacksona, Barry Whitea, Bob Marleya, Elvis Presleya, Tine Turner pa i Dine Dvornika, Tonya i Olivera!

Drugog dana festivala, u subotu 13.8.2016. zabava će se upotpuniti uz band Yamas – band broji četiri glazbeno obrazovane mlade djevojke koje također sviraju covere pop/rock izvođača, domaći i stranih, u aranžmanima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Njihov repertoar sadrži obrade raznih najvećih stranih i domaćih hitova poznatih izvođača ( Ray Charles, Ella Fitzgerald, Boney M, Abba, Toto, Queen, Elton John, Neri per caso, Backstreet Boys, Rianna, Nelly Furtado, Parni valjak, Jinx, Gibonni, Oliver Dragojević…) i pregršt autorskih pjesama.

Uz sve to tu je i nazaobilazna gastro ponuda! Dođite u Malinsku ovog vikenda i zabavite se na rivi uz odlična piva i dobru glazbu! Ulaz je slobodan!

Malinska craft beer fest organiza Općina Malinska – Dubašnica u suradnji sa “KONTanje produkcija” (Komuna d.o.o.) i Konoba Nino Malinska.

malinska pivo

DOBRODOŠLI!

Povezane teme