Finale City games u Malinskoj

Dana 04. kolovoza 2016. godine, s početkom u 19:30 sati u Malinskoj se održava finale City Games. (Nekadašnjih Jadranskih igara).

City Games predstavljaju sportsko zabavni događaj koji se organizira tijekom ljetnih mjeseci s ciljem povećanja prepoznatljivosti turističke ponude i promocije natjecanja između gradova i zemalja. City Games osmišljene su kao serija natjecanja između timova koji predstavljaju svoje gradove. Zahvaljujući svojoj raznovrsnosti, projekt je namjenjen svim generacijskim skupinama.

Poslije šest godina projekt je postao sve popularniji na međunarodnoj sceni. Zemlje sudionice su Slovenija, Hrvatska, Srbija, Austrija, Mađarska, Crna Gora i Italija. U sedmoj sezoni došlo je do promjene imena događaja iz Jadranskih igara u City Games, a posjetitelji će moći uživati u novim igrama, novim zemljama sudionicama i novim multimedijalnim platformama koje će omogućiti bolju dostupnost događaja zainteresiranoj publici. City Games finala, kao ovo u Malinskoj, biti će snimljeno i prikazano u 80 minutnoj dinamičnoj TV emisiji, koja će biti prikazana u osam europskih zemalja.

DOBRODOŠLI!

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.