Oldtimer Fićo skup u Malinskoj 25. lipnja u 19.00 sati

Oldtajmer klub Riječka fićo scena po 6 put organizira skup ljubitelja popularnog Fićeka ili Fićota na otoku Krku 25. i 26. lipnja. Ove je godine skup posvećen preminuloj legendi automoto sporta Đaniju Šverku.

Kako tradicija nalaže, okupljanje će biti u jutarnjim satima 25. lipnja u Čavlima, a kolona će stići na Voz kod Omišlja oko 14,00 sati. Oko 17,45 provozat će se Omišljem, a dolazak na rivu u Malinskoj predviđen je za 19,00 sati gdje će se zadržati oko sat vremena. Potom se vraćaju na Voz gdje će biti druženje, zabavni program i noćenje pod šatorima. U nedjelju se vraćaju kućama.

Izvor: otok-krk.org

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.