Načelnik Robert Anton Kraljć primio najsupješnije učenike Osnovne škole Dubašnica

Načelnik Robert Anton Kraljć primio najsupješnije učenike Osnovne škole Dubašnica

Načelnik Općine Malinska – Dubašnica Robert Anton Kraljić primio je 13. lipnja 2016. godine najuspješnije učenike osmog razreda osnovne škole. Ove godine to su bile djevojke. Navedene učenice istakle su se izvrsnim uspjehom tijekom svog školovanja, te su sudjelovale u brojnim nastavnim aktivnostima i natjecanjima, neke od njih su i uspješne sportašice. Primanju su nazočile razrednice Vilma Depikolozvane i Milena Žic, ravnateljica Osnovne škole Dubašnica.

Nagrađene učenice su: Ela Znaor, Dora Šabalja, Magdalena Spicijarić, Sara Orešković, Nina Bajčić, Ivana Milčetić, Elena Lukić, Iva Juranić i Marina Kraljić.

Nagrađenim učenicama uručene su prigodne knjige i novi broj časopisa Val. Razgovor i ugodno druženje nastavljeno je uz sladoled.

Načelnik im je zaželio puno uspjeha u daljnjem školovanju i na cjelokupnom životnom putu na ponos svojih roditelja, ali i Općine Malinska – Dubašnica. Načelnik je pozvao nagrađene da sudjeluju u programu stipendiranja Općine Malinska – Dubašnica.
Nakon dodjele nagrada nazočni uzvanici prisustvovali su Svetoj misi u Svetom Antonu, koja je održana u povodu Antonje.

Čestitkama se pridružuju svi djelatnici Općine Malinska – Dubašnica, te Uredništvo Novih medija Općine Malinska – Dubašnica!

Share

Written by:

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA