Počinje naplata parkiranja

Na području općine Malinska – Dubašnica počinje naplata parkiranja na javnim površinama namjenjenim za mirovanje vozila. Parkiranje se naplaćuje u razdoblju od 01. lipnja do 30. rujna 2016. godine. Od ove godine stanovnici sa stalnim prebivalištem na području Općine Malinska – Dubašnica ostvaruju pravo na povlaštenu cijenu parkinga od 0,00 kuna.

U nastavku obajvljujemo obavijest KD Dubašnica o pravu na korištenje povlaštene cijene parkinga za žitelje Općine sa stalnim prebivalištem


Obavještavaju se vlasnici vozila s prebivalištem na području općine Malinska – Dubašnica da sukladno Pravilniku o javnim parkiralištima na kojima se vrši naplata, načinu naplate parkiranja i visini naknade za parkiranje usvojenom na sjednici Općinskog vijeća Općine Malinska – Dubašnica, dana 25. travnja 2016. godine, članku 13., cijena mjesečne povlaštene karte iznosi 0,00 kuna za parkirališta u Zoni 2., i to na parkiralištima: Lukobran, zoni ulica Priko i Dubašljanska, i ulicama Kralja Tomislava, Frana Supila, Lina Bolmarčića, Joakima Tončića.

U privitku se nalazi obavijest Komunalnog društva Dubašnica d.o.o., o načinu ostvarivanja prava na besplatni parking za stanovnike sa stalnim prebivalištem na području Općine Malinska – Dubašnica, s detaljnijim informacijama.

Obavijest vlasnicima vozila

Povezane teme