Otočna rožica 2016 – prijave u tijeku

U organizaciji Turističke zajednice otoka Krka i ostalih organizatora, i ove godine organizira se već tradicionalna Otočna rožica.

Natječaj za otočnu rožicu 2016. godine, otvoren je  u kategorijama:

  • Klasičan vrt, dvorište, blakon
  • Održivi vrt, dvorište, balkon
  • Javna površina

Javni poziv je otvoren od 01. lipnja do 01. srpnja 2016. godine. U Malinskoj svoje sudjelovanje možete prijaviti Turističkoj zajednici Općine Malinska!

Obilazak prijavljenih subjekata će se obaviti od strane stručnog Povjerenstva pod vodstvom mr.sc. Dobrile Kraljić, i to od dana zatvaranja Javnog poziva do najkasnije 15. srpnja 2016. godine.

Prijaviti se mogu svi građani, iznajmljivači i vlasnici kuća za odmor, komunalna društva s područja otoka Krka.

Dojdela nagrada i priznanja i prigodna izložba će biti organizirana u Portu u Samostanu franjevaca trećeredaca iz XV. stoljeća i crkvi Svete Marije Magdalene, početkom listopada, uoči blagdana Svetog Franje Asiškog, zaštitnika prirode.
rožica2016

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave.

Učinimo Malinsku – Dubašnicu otočnom rožicom 2016. godine!

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.