Ispravak netočne informacije

Poštovani,
obavještavamo Vas da je na portalu www.malinska.hr pogrešno objavljena vijest dana  02. svibnja 2016. godine   Radionice za uspješniju turistički sezonu, u kojoj se navodi informacija o radionici tvrtke booking.com. Primili smo informaciju da navedena radionica nije autorizirana, te Vas molimo da istu objavu zanemarite i smatrate nevažećom. Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti, Vama posjetiteljima portala i tvrtki booking.com. Navedena će objava biti obirana u najkraćem mogućem roku, no trenutno zbog tehničke pogreške u sustavu isto nismo u mogućnosti napraviti.
S poštovanjem,
Urediništvo novih medija Općine Malinska – Dubašnica

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.