U Malinskoj ukraden izvanbrodski motor – pozivamo na oprez

Bliži se turistička sezona, a s njome i vrijeme provala i krađa. Pozivamo Vas na pojačan oprez. Za sve neobične događaje, krađe i ponašanja pojedinaca, ukoliko je to opravdano javite se Policiji na broj 192.

Policijska postaja Krk zaprimila je jučer prijavu o počinjenju krađe izvanbrodskog motora kojeg je, za sada, nepoznati počinitelj otuđio između 8. i 11. travnja u Malinskoj na otoku Krku. Motor marke Tomos u vlasništvu 73-godišnjeg hrvatskog državljanina, otuđen je s plovila tipa Pasara privezanog u luci Malinska, a počinjena materijalna šteta ovim kaznenim djelom cijeni se na par tisuća kuna.
Autor: Milo
http://otok-krk.org i www.malinska.hr

Povezane teme

PRISTUPAČNOST SADRŽAJA AKTIVNA

Obavijest Općine Malinska-Dubašnica o radu sa strankama

 

Zbog pojačanih mjera zaštite uslijed epidemije koronavirusa, ograničava se izravan rad sa strankama u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Malinska-Dubašnica.
Službenici su dostupni na službenim telefonskim brojevima za radnog vremena općinske uprave, dok se komunikacija može ostvariti putem pošte ili e-maila.
Kontakt podaci službenika dostupni su na web stranici Općine Malinska-Dubašnica www.malinska.hr.
Osobni dolazak u prostorije Jedinstvenog upravnog odjela moguć je samo u iznimnim situacijama kada je posao nije moguće obaviti na prethodno navedene načine, isključivo po prethodnoj najavi i dogovorenom terminu, te uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera (osobna distanca, zaštitna maska, dezinficiranje ruku).
Najave dolazaka zaprimaju se putem telefona ili elektroničke pošte.